Gratis* fotoreportage

Wil jij ook foto’s van nu als herinnering voor later ? Dit is je kans. Door de nieuwe regels voor privacy en het gebruik van foto’s (AVG), kan ik op mijn website en andere reclameuitigen niet meer putten uit mijn archief. Ik wil graag reportages maken die ik mag gebruiken voor mijn website en promotie op social media.
*Gratis tenzij je meer dan 20 km van Duiven af woont: dan vraag ik alleen een vergoeding voor mijn benzinekosten.

Wat krijg jij ?

Jij mag kiezen waar en met wie je op de foto wilt. Ik kom naar je toe en leg een uur lang jullie momenten samen vast. Aan jou de keus welke herinnering je wilt laten maken. Kies je voor Day in the Life fotografie ? Dan leg ik de dagelijkse gezinsmomenten vast. Zeg nou zelf: hoe vaak kom mama in beeld ? Bekijk enkele van mijn reportages om een idee te krijgen van een Day in the Life reportage.

Foto’s met opa en oma

Of wil je juist herinneringen hebben aan de dierbare momenten met opa en oma voor? Een mooi cadeau als dank voor al die oppasmomenten!

Familieshoot in de natuur

Misschien wil je liever een fotosessie in de natuur waarmee ik jullie als gezin of familie vastleg. Ongedwongen bij elkaar zijn maar zó dat er een groepsfoto voor aan de muur ontstaat. Als ik toch lekker bezig ben is er misschien ook nog wel tijd voor mooie portretten.

Wat krijg ik ?

Jij geeft mij toestemming dat ik de foto’s mag gebruiken voor promotiedoeleinden. Ik mag ze plaatsen op mijn website, Facebook, Instagram en LinkedIn

Hoe werkt het

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Meld je aan

Bel me op 06 12 45 81 19 of vul het contactformulier in