Gratis fotoshoot verdienen ?

Wil jij ook foto’s van nu als herinnering voor later ? Dit is je kans. Vind voor mij een betalende klant en ik kom naar je toe voor een gratis fotoshoot.

Wat krijg jij ?

Jij mag kiezen waar en met wie je op de foto wilt. Ik kom naar je toe en leg een uur lang jullie momenten samen vast. Gratis*. Aan jou de keus welke herinnering je wilt laten maken. Natuurlijk zou ik graag de leukste foto’s delen op Instagram en mijn website. Maar of jij dat wilt bekijk ik graag na afloop wel met je.
*Gratis tenzij je meer dan 20 km van Duiven af woont: dan vraag ik alleen een vergoeding voor mijn benzinekosten.

Wat krijgt de klant die jij aanbrengt ?

Ik kom foto’s maken van een ochtend of middagje thuis. Een stukje Day in the Life fotografie. De dagelijkse dingen die mama met haar kinderen doet. Zeg nou zelf: hoe vaak kom mama in beeld ? Maar misschien willen zij liever dat ik de dierbare momenten met opa en oma voor hen vastleg. Ook een mooi cadeau als dank voor al die oppasmomenten.

Diverse pakketten mogelijk

Vanaf slechts € 150 euro kom ik al bij mensen thuis. Lees bij pakketten hoe ik herinneringen van nu voor later kom maken. Bekijk enkele van mijn reportages om een idee te krijgen van een Day in the Life reportage.
Meld je aan

Bel me op 06 12 45 81 19 of vul het contactformulier in