Zijn je ouders binnenkort 40 jaar getrouwd? Geef ze voor hun 40-jarige huwelijk een familiefoto cadeau. Plan een dag met de hele familie (dit kan ook in het weekend!) en ga met mij op stap. Je kent vast wel een mooie plek in de natuur of een park waar jullie je thuis voelen. En anders heb ik wel ideeën. Buiten kan je vrij bewegen en kinderen kunnen tussendoor rennen en spelen. Dan krijg je vanzelf spontane familiefoto’s voor aan de muur of in een mooi album.

Veel foto’s in verschillende familieopstellingen

Je hoef niet vooraf te kiezen wat voor foto het wordt. Ik maak een hele serie foto’s in groepssamenstellingen die jullie zelf bedenken. Misschien kies je voor een foto van de hele familie met aanhang erbij? Of toch zonder? Wat vind je van foto’s van opa en oma en de kleinkinderen? Of alle broers en zussen. Ook portretten zijn mogelijk. Meestal lukt dit wel in een uur, maar dat hangt een beetje af van het aantal personen.

Buiten kan je lekker variëren

Ik maak graag gebruik van hoogteverschillen, verschillende achtergronden, gekke plekken om op te zitten, staan of klimmen. En als we een tijdje bezig zijn gaan jullie vanzelf ook leuke poses bedenken. Zo maken we er samen een familieshoot van die bij jullie past.

Spontane familiefoto’s

Veel mensen willen graag foto’s waarbij iedereen naar de lens kijkt. Maar interactiefoto’s leveren vaak de spontaanste beelden op. Natuurlijk ga ik uit van jullie wensen maar heb ik allerlei ideeën. Bij fotograferen in de natuur of een park hoef je echt niet altijd naast elkaar te staan. Gaan jullie liever naar een speeltuin of een kasteel? Misschien heb je wel een mooie grote tuin. Alles kan.

Kinderen de ruimte

Ik geef kinderen graag de ruimte. Ik heb als fotograaf veel gewerkt met en tussen kinderen. Sommige kinderen vinden zo’n familieshoot maar een gedoe. Ik zal me daarom nooit aan hun opdringen. Maar ik probeer ze wel uit te dagen en ik vind het leuk als ze zelf ideeën aandragen voor een leuke opstelling.

Meer informatie over familiefoto’s voor een 40-jarig huwelijk?

Vertel mij jullie wensen en samen maken we er een geweldige familiefotoshoot van. Als je wilt weten wat de kosten zijn bezoek dan mijn pagina met prijzen