Fotoshoot oma en opa met de kleinkinderen

Kleinkinderen: zeg nou zelf, dat is toch het mooiste wat er is. Je heb ongetwijfeld een enorme verzameling foto’s waarop je hun ontwikkeling bijna van dag tot dag kunt volgen. Maar hoeveel foto’s zijn er van oma en opa in actie met de kleinkinderen ? Kunnen zij straks ook op foto’s terugzien wat jullie samen deden ? Hoeveel liefde er tussen jullie was ? Ik leg dat vast tijdens een fotoshoot op oppasdagen bij oma en opa thuis of als jullie samen een dagje uitgaan. Het zijn momenten die je voor altijd vast wilt houden. Momenten die je graag aan je kleinkinderen na wilt laten. Een fotoshoot met de kleinkinderen betekent prachtige herinneringen voor later.

Groepsfotoshoot of day in the life fotografie

Een fotoshoot met de kleinkinderen kan op twee manieren. Of we gaan naar een mooie plek en ik maak verschillende groepsfoto’s. Of ik kom een deel van de dag naar jullie toe en leg momenten met elkaar vast zoals ze zich voordoen: blije, warme, ondeugende, grappige momenten of misschien een klein hobbeltje in de dag. Dit is dus eigenlijk een fotoreportage maar het heet ook wel Day in the life fotografie.

Waar je ook voor kiest: aan mijn foto’s kan je zien dat jullie van elkaar houden en plezier hebben met elkaar. Kijk maar naar de voorbeelden op de pagina portfolio.

Mooi weer garantie

De kinderen vinden regen meestal geen probleem, maar opa en oma hebben vast liever een fotoshoot als het droog is. Geen probleem: als de weersvoorspelling ongunstig is, maken we gewoon een nieuwe afspraak !

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk

Ik kom dus naar jullie toe. Een groepsfotoshoot met de kleinkinderen werkt het beste in de natuur. Dat kan een park zijn met bankjes of misschien wel speeltoestellen. Maar het is natuurlijk ook geweldig om gebruik te maken van het seizoen: de bloeiende hei, mooie herfstkleuren in het bos, uitwaaien aan het strand.

Voor een Day in the life fotoreportage volg ik jullie een deel van de dag bij alles wat jullie doen. Dagelijkse dingetjes in of om huis: samen eten, de kleintjes verzorgen, voorlezen, favoriete spelletjes of (knutsel)activiteiten. En als jullie op stap gaan ga ik graag met jullie mee naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, speeltuin, pretpark. Leer mij kennen op de pagina fotograaf

Wat kost een fotoshoot met oma en opa

Als jullie kiezen voor groepsfoto’s komen we in een uur een heel eind. Dit kost € 49,- voor 10 digitale foto’s. Extra foto’s kosten € 10 per 10 stuks.

Als jullie kiezen voor een fotoreportage van een deel van de dag, dan blijf ik net zolang als jullie dat willen. Basistarief is € 79,- voor twee uur (25-35 digitale foto’s). Extra foto’s gemaakt in die twee uur kosten € 10 per 10 stuks. Elk uur extra kost € 30,- (inclusief 15 foto’s).

Wat krijg je voor je geld

 • Een fotoshoot van oma en opa met maximaal 6 personen (kinderen of volwassenen)
 • Door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte digitale foto’s
 • Foto’s in 2 formaten: direct geschikt voor gebruik op social media, mail of whatsapp en geschikt om te printen.
 • Vooraf een uitgebreid kennismakingsgesprek via Skype of telefoon
 • Alle foto’s worden binnen 2 weken aangeleverd

Extra mogelijkheden en bijkomende kosten

 • Het door mij verzorgen van fotoprints is mogelijk: prijzen afhankelijk van papierkeuze en formaat
 • Ik kan ook een fotoalbum voor jullie maken. Ik maak hiervoor graag een offerte op basis van jullie wensen
 • Reiskosten 19 cent km.
 • Bij een fotoreportage van minimaal 2 uur: 30 km korting op totale aantal km. (dus dicht bij Duiven geen voorrijkosten !)
 • Indien van toepassing: entreekosten van een door jullie gekozen bestemming
 • Extra personen € 10 p.p.
 • Algemene leveringsvoorwaarden van toepassing

Vragen of kennismaken ? Dat kan heel makkelijk via de contactknop