Spontane familiefoto’s waar iedereen echt op staat zoals hij is

Je wilt graag spontane familiefoto’s laten maken als herinnering voor later. Maar je houdt niet van poseren. Je wilt dat iedereen er blij op staat, maar dan wel echt zoals hij is. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik volg jullie bij activiteiten die jullie zelf uitkiezen. Jullie kiezen de locatie. Ik leg vast wat jullie doen. Je kan kiezen voor een fotoshoot op locatie met groepsfoto’s en portretten. Of ga voor een fotodocumentaire van activiteiten die zich op de door jullie gekozen dag voordoen.

Fotoshoot op locatie

Wil je een groepsfoto en portretten voor aan de wand? We gaan op een droge dag naar een mooie buitenlocatie. Kies de kleren waarin jullie vrij kunnen bewegen, in kleuren die een beetje bij elkaar passen. We maken gebruik van de natuur als decor en de bomen, struiken, bankjes om te zorgen dat je ontspannen bij elkaar kan zitten of staan. Kijk in de camera of doe je ding. Het is aan jou hoe je vastgelegd wilt worden.

Fotodocumentaire: spontane familiefoto’s van dagelijkse dingen thuis

Een fotodocumentaire laat je zien hoe het echt was. Een fotodocumentaire houdt herinneringen levend. Juist de dagelijkse dingen vergeet je het snelst. Dagelijkse dingen van opstaan tot naar bed gaan: alles is de moeite waard om later op terug te kijken: samen spelen, samen eten, knuffelen, verschonen. Spelletjes doen, stoeien. De kat aaien of naar de kinderboerderij. Leren fietsen. Trouwens: als je echt iets bijzonders aan de wand wilt hebben kan je natuurlijk ook prima uit deze reeks een foto laten uitvergroten! Hoe mooi is de herinnering aan oppasdagen van opa en oma. Voor je het weet zijn de kinderen daarvoor te groot. Dus wacht niet te lang!

Van geboorte- en trouwfoto’s tot afscheidsfotografie

Een familiedag, bruiloft, een vriendinnendag. Spontane actiefoto’s van mensen die plezier maken met elkaar. Of juist dierbare momenten als een geboorte of misschien juist een afscheid (tijdelijk of voor altijd). Ook die momenten samen wil je koesteren. Een fotoreportage van dierbare momenten kan heel troostrijk zijn.

Mensen vastleggen zoals ze zijn

Mensen vastleggen zoals ze zijn: vrolijk of serieus, geconcentreerd of ontspannen, blij of boos. In zichzelf gekeerd of bezig met anderen. Dat zijn de foto’s waar ik blij van word en ik weet zeker: dat zijn foto’s die jij graag aan je (klein)kinderen wilt achterlaten.